3M DI-NOC folie

3M DI-NOC biedt een nieuwe manier om uw interieur of exterieur een nieuwe look te geven. Bent u opzoek naar een stijlvol nieuw interieur kies dan voor de 3M DI-NOC folie. Deze 3M DI-NOC folie is perfect om gebouwen te renoveren, meubels & decors te restylen en deuren een andere uitstraling te geven. Binnen een korte tijd is uw kantoor, winkel, huiskamer, balie, hal of wachtkamer veranderd in een compleet nieuw design.

 

De warmte van een houtnerf. Het gladde uiterlijk van metaal. De frisheid van natuursteen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de creatieve vrijheid die DI-NOC decoratie folies u kan bieden. Met DI-NOC van 3M creëert u een fraaie uitstraling van uw interieur oppervlakken, geheel naar eigen wens.

 

3M DI-NOC folie word gebruikt door designers en architecten in de hele wereld als decoratief materiaal. Deze afwerking geeft u een bijna eindeloze creatieve vrijheid, u kunt bijvoorbeeld kiezen uit de stijlen wood, metallic, leather, abstract, stone, carbon en nog honderden andere stijlen. Met meer dan 500 designs biedt 3M u volop keuze en kunt u uw creativiteit er flink op los laten.