Veiligheidsfolie

Beschermfolie op uw glaswerk.

Bekende vormen van bescherming van uw raamwerk  is gelaagd glas of gehard glas. Het type glas is meestal 6 mm tot 4 cm dik. Dit wordt ingezet als doorvalbeveiliging en inbraakbeveiliging tot kogelwerende toepassing. Het wordt gebruikt in gebouwen, winkels en auto’s.

 

Minder bekend is glasbeveiliging door middel van beschermfolie. Dit is een heldere raamfolie, in verscheidene diktes leverbaar, die in een bestaande situatie op iedere willekeurige ruit kan worden aangebracht. Dus: geen hak- & breekwerk, geen glas weggooien en geen schilderwerk naderhand.

 

Veiligheidsfolie NEN 3569

Onze beschermfolie is getest volgens Europese normen NEN 3569 en wordt snel, vakkundig en tegen acceptabele kosten landelijk gemonteerd. Of: geleverd voor zelfmontage, met montage-instructie. Doorval veilig, anti-vandalisme, anti-snelkraak, inbraakvertragend en veilig in het geval van een explosie. En erg interessant is dat het veel goedkoper in vergelijking met gehard of gelaagd glas!

 

Raamfolie veiligheidstoepassingen:

kantoorgebouwen, winkelcentra, scholen, kinderdagverblijven, voedingsindustrie, openbaar vervoer et cetera. Aangebracht op geharde en gelaagde ramen zal deze vorm van glasbeveiliging zorgen voor extra versterking en het bijeenhouden van onverhoopt rondvliegende splinters.