Vrachtwagen -en auto belettering en auto stickers

Eén van onze specialiteiten en de meest effectieve vorm van reclame, 7 dagen per week en 24 uur per dag zichtbaar voor de medeweggebruikers! Dankzij het grote oppervlak een gigantische impact. Middels belettering kunnen vrachtwagens en opleggers in een handomdraai als gigantische, mobiele billboards ingezet worden. Permanent, maar ook actiematig. 

 

In tegenstelling tot een autobelettering kom je bij vrachtwagens en aanhangers uiteraard vaker zeildoek tegen. Voor de belettering van dit soort zeildoek hebben we verschillende technieken in huis, wij kunnen aan de hand van de aangeleverde informatie bepalen welke techniek het beste ingezet kan worden. Zo gebruiken we bijvoorbeeld grootformaat digitale printers welke het zeildoek rechtstreeks voorzien van het ontwerp. De zeilmaker hoeft dan geen doek te maken van tevoren, alles wordt digitaal geprint op een zware kwaliteit zeildoek welke wordt voorzien van een stevig vloeibaar laminaat. Daarna wordt het geheel afgewerkt en in de oplegger of bakwagen gehangen.

 

Wij bedenken, ontwerpen, produceren en monteren alles in eigen beheer, onze zeer ervaren monteurs schrikken nergens meer van..

Wij leveren niet alleen de autoreclame in Rotterdam, maar ver in de omtrek.