Raamfolie op uw auto

Laat u uw autoramen blinderen of tinten dan krijgt uw auto een stijlvolle en chique uitstraling die getuigt van klasse. De folies die wij gebruiken zijn van de beste kwaliteit voor het blinderen van de autoramen.

Laat nu uw autoramen blinderen bij DeKreek Reclame.

 

Door onze vakkundigheid en het gebruik van de beste glasfolie, bent u verzekerd van een professionele en effectieve geblindeerde auto. Zo weten wij zeker dat u voor de volle 100 procent tevreden bent. Bij ons krijgt u altijd garantie op de montage van geblindeerde autoramen.

hoeveel procent verduisteren
Autoruiten tinten
Autoruiten blinderen
Autoruiten blinderen
Autoruiten tinten
Autoruiten tinten

Wij merken dat er wat misverstanden zijn over het gebruik van een tint op je autoruit of kiezen voor een volledige blindering. Op deze pagina leggen wij je uit wat wel en niet is toegestaan. Hierbij zijn twee dingen van belang.

 

Als eerste is het goed om te weten dat alleen de lichtdoorlaatbaarheid van getinte voordeuren en voorruiten wettelijk is vastgelegd. Deze ruiten moeten minimaal 55% licht door laten. De andere ruiten van je (bedrijfs)auto kunnen wij zo donker maken als dat jij zelf wilt indien je een rechter buitenspiegel hebt. Je mag dus je ruiten (laten) blinderen en tinten.

 

Het tweede punt dat wij je willen meegeven, is dat onze producten voldoen aan deze richtlijnen. Alle producten voor zijruiten en de achterruit waar BK Reclame mee werkt zijn goedgekeurd door Politie en KLPD. Wil je minder dan 55% licht door laten? Ook deze bieden wij aan voor alle andere ruiten.

 

Raamfolie voor uw auto..........