Textielframe

Eindeloos variëren met één en hetzelfde frame. Dat kan met ons Textielframe: het slimme systeem voor het opspannen van peesdoeken. Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Verwisselen in een handomdraai, eenvoudig te bevestigen en door de ruime maatvoering voor iedere ruimte geschikt.

Het textielframe is verkrijgbaar in 3 verschillende profielen. Het 19 millimeter profiel is uitsluitend  voor wandframes, het is de voordeligste optie. Het 27 millimeter profiel is geschikt voor wandframes en horizontaal hangende plafondframes. Het massieve profiel maakt het 27 millimeter profiel tot de meest gekozen optie voor wandframes. Tot slot is er het 44 millimeter profiel voor dubbelzijdige frames: vrijstaand of verticaal hangend aan het plafond.

Voor elk profiel kun je de kleur bepalen: ga je voor zilver aluminium of zwarte profielen? Grote frames van 27 of 44 millimeter worden geleverd met stabilizers om doorhangen te voorkomen. Door ons populaire Textielframe te combineren met Akoestisch vilt verhoog je met een eenvoudige ingreep de akoestiek in een ruimte. Liever een frame met verlichting erin? 


Samen in de Zorg Rotterdam

In opdracht van Erik Bakker Fotografie